31.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

S’instal·len unes pantalles informatives de velocitat a Lloret. L’Ajuntament instal·la unes pantalles que informen de la velocitat a què van els vehicles a diferents punts de Lloret. Es troben ubicades al passeig marítim, a l’avinguda Vila de Tossa -a l’alçada del Caprabo- i la Vila de Blanes, a davant dels Mossos.

Amb aquests dispositius -que encara no funcionen- es busca conscienciar els conductors, prendre dades com el flux de vehicles així com les velocitats a què circulen, tan màximes com mínimes. Es tracta d’uns sistemes que no sancionaran, sinó que només informaran.

En parlem amb el regidor de Seguretat, Jordi Sais, a qui li volem preguntar per una altra qüestió. Després d’una investigació que s’ha allargat uns mesos, la policia local de Lloret ha identificat dos vàndals, que han fet centenars de pintades i grafits arreu del municipi.

Avui tenim a l’obrer major de Santa Cristina, Arseni Frigola, amb qui comentem l’aforament del Ball de Plaça i l’estofat, que es recuperen des del 2019.

Parlem de la feina que fan Ajuntament i hotelers per acreditar les millores en sostenibilitat a la destinació. I posarem com a exemple l’hotel Samba.

Acabem recomanant dues pel·lícules que es projecten avui i demà per la Festa Major: la comèdia francesa ‘La família Bélier’ i l’èxit de taquilla del cinema català ‘Alcarràs’.

Darrers Programes