10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Juny 2022

L'informatiu matinal

Avui ens centrem en l’onada de calor i en les precaucions que hem de tenir de cara a Sant Joan. Ja fa dies que dura l’onada de calor i, tot i que sembla que ja hem superat el pic, les elevades temperatures segueixen i estem a tocar de la revetlla de Sant Joan. Com sabeu, cal extremar totes les precaucions a l’hora de fer fogueres o tirar petards. Des de Protecció Civil alerten la població perquè sigui prudent a l’hora de fer front a la calor i també per evitar al màxim el risc d’incendi. Avui entrevistem el cap de Protecció Civil, Felip Carbonell.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret i Asil Nicolàs Font ofereix atenció assistencial amb gossos als seus pacients i residents. Es traca del projecte “Petits i GRANS” i avui en coneixem tots els detalls amb Mercè Gómez, que és educadora social del centre.

Les previsions de la temporada turística auguren una xifra molt elevada de visitants a Lloret de Mar, però caldrà estar pendents de si el sector privat podrà fer front a l’increment dels costos globals. Escoltem què en diu, al respecte, la directora general de turisme de la Generalitat, Marta Domènech.

Parlem amb el director de l’Hotel Samba, Pau Palacín, perquè ens expliqui com es presenta la segona jornada benèfica amb Ucraïna, que faran demà al vespre, amb un sopar buffet amb plats típics ucraïnesos.

Escoltem l’entrevista que hem enregistrat a l’Albert Santiago i l’Àlex Lechuga. Fa uns dies, vam visitar-los al seu nou hort i avui coneixerem a fons el seu projecte. Tots dos han recuperat unes terres per dedicar-se a l’agricultura.

També parlem de la tercera edició del projecte que impulsen la Fundació Climent Guitart, la Fundació del Barça i la Fundació Diagrama per oferir formació en hostaleria a joves no tutelats. Divendres van fer el dinar de graduació i hi vam ser.

Expliquem com va anar, dissabte, la presentació de les joventuts d’ERC, que es va fer en el marc del concurs de música Destaca’t.

Darrers Programes