10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Maig 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret tria una proposta per remodelar l’eix urbà sense cotxes i amb més zones verdes. L’Ajuntament de Lloret de Mar ha lliurat el premi al guanyador del concurs d’idees per a la remodelació de l’eix urbà de Lloret, que inclou l’avinguda del Rieral, l’avinguda de Just Marlés, el passeig marítim i l’avinguda de Pau Casals. Els guanyadors són EFA Arquitectes, que proposen un nou model d’espai públic per a Lloret, amb un eix cívic, centrat en els ciutadans i visitants de Lloret com a usuaris principals, el qual fomenta el passeig, la trobada, l’oci, l’esport i el descans durant les quatre estacions de l’any. Defensen donar prioritat als vianants i treure els cotxes privats de la circulació de la primera línia de mar, de la riera o l’avinguda Pau Casals, a més de crear noves zones verdes o fomentar la cohesió entre barris. En el programa d’avui escoltem un dels representants d’EFA Arquitectes, així com a l’alcalde, Jaume Dulsat.

Parlem amb Eli Keegan, sobre la formació LGTBI per a empresaris, prevista aquest matí a la vila. També li preguntem per l’estada d’influencers i per la seva inclusió dins la llista de les 150 personalitats més influents del sector turístic a Espanya.

Tot seguit, sabem com ha anat, aquest dijous, la jornada SWITCH per donar eines per tal d’acompanyar les persones trans al metge o en altres serveis.

Ens fem ressò de la visita, ahir, del president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, amb empresaris de Lloret.

A la segona part, destaquem la cursa solidària amb els prop de 800 alumnes de l’escola Àngels Alemany, dedicada a l’Eric qui va morir l’any passat. Els tiquets per col·laborar amb el càncer infantil es venen a partir de dilluns.

Després, repassem l’agenda del cap de setmana, marcada per la sortida avui en llengua ucraïnesa, l’inici del cicle Musicava i la festa de les Alegries, a més dels partits del cap de setmana.

Darrers Programes