24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Març 2023

L'informatiu matinal

Avui entrevistem al nou alcalde, Albert Robert, per saber com afronta els dos mesos i mig que queden de mandat. Recordem que no fa ni una setmana Albert Robert va prendre possessió del càrrec d’alcalde. Ho ha fet després que Jaume Dulsat anunciés que deixava l’alcaldia per motius laborals. Avui escoltem a Albert Robert per saber com afronta les setmanes que té per davant abans que arribin les eleccions municipals del 28 de maig

Expliquem com va anar, divendres passat, el debat organitzat dins dels actes de celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana, que va tractar sobre la gestió d’aquesta cultura en l’àmbit local.

També divendres, la comunitat de l’Índia de Lloret de Mar va celebrar una exhibició de criquet, un esport força desconegut aquí, però molt popular al seu país. També sabem com va anar

És dilluns i, com cada setmana, fem un repàs als resultats esportius del cap de setmana.

També en plana esportiva, escoltem la Secretària General de l’Esport, Anna Caula, que ha estat a Lloret per intercanviar impressions amb els clubs esportius, en un acte organitzat per la secció local d’Esquerra Republicana.

L’Ajuntament impulsa uns tallers de cuina per a usuaris de Benestar i Família, que es duran a terme al centre de dia El Kaliu. Escoltem què ens n’explica la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Parlem, també, del cicle Lloret Radical Poesia, que es durà a terme entre abril i juny, amb diversos recitals. Ho comentem amb la presidenta del LEAD, Neus Dalmau. 

Darrers Programes