Dimecres, 25 novembre 2020
8.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Octubre 2020

El tema de portada d’avui dimarts és que Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar en línia la destinació de cara al 2021. Des de l’Ajuntament, argumenten que les restriccions per la Covid impedeixen la feina presencial com s’havia fet fins ara: és a dir, no hi ha fires, ni accions en els països d’origen ni tampoc tour-operació. Per aquest motiu, l’Ajuntament, al costat de Lloret Turisme i del sector, ha iniciat aquests dies un pla de transformació digital de la destinació, que a l’estiu ha rebut un 60% menys de turistes i que de març a junt no va tenir ni un sol visitant ni pernoctació. Ho explica l’alcalde Dulsat.

D’altra banda, l’Institut Sant Quirze ha posat en marxa la campanya “Adopta una planta”, amb l’objectiu de fer més agradable el pati del centre. Es tracta d’una activitat de tutoria, que, a més, vol conscienciar els alumnes de la cura de les plantes, per aconseguir que siguin més autònoms i responsables. En parlem amb el director, Carles Grabuleda.

Tot seguit, escoltem en Tomàs Rojas, un jugador molt especial del Lloret Esportiu Futbol Sala. De només 10 anys, pateix una malaltia estranya que l’afecta a la retina i li deixa només un 5% de visió. L’esforç, la il·lusió i l’esperit de superació el converteixen en un exemple per a la resta d’infants.

L’associació de dones l’Aurora convoca la primera edició del Premi Aurora. És una de les novetats de la celebració del 15è aniversari i té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret. Ampliem la informació amb Conxa Alférez, membre de l’Aurora.

I acabem parlant de la nova campanya de Voluntariat per la Llengua. L’Oficina de Català fa una crida per trobar persones catalanoparlants que vulguin ajudar a persones que tenen ganes d’aprendre a parlar el català amb fluïdesa. Nosaltres parlem amb la directora de l’oficina, Cesca Cornellà.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2020

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a famílies sense recursos. Els alumnes...

Lloret Esportiu – 23 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2020

Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la restauració, com els equipaments esportius...

Cocodril Club – 22 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.