11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Ja s’han obert les inscripcions per al Primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

L’esdeveniment, que en el seu moment es va haver de posposar per la pandèmia, se celebrarà a la vila els propers 25 i 26 de novembre. L’organitzen l’Agència Catalana de Turisme i l’Organització Mundial del Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Ajuntament de Lloret.

L’espai està preparat per acollir 300 persones amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19 i s’hi han convidat 62 ponents d’àmbit nacional i internacional. Comentem tots aquests detalls amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

El Banc dels Aliments busca voluntaris per col·laborar amb el Gran Recapte, que es farà del 19 al 27 de novembre de manera virtual. Els detalls ens els dona el vicepresident de l’entitat a Girona, Joan Jorba.

L’escola de gimnàstica rítmica Lloret s’ha classificat per al Campionat d’Espanya de conjunts base en la categoria juvenil i per a la Copa d’Espanya en la categoria de júnior absolutes. Ampliem la informació amb una de les entrenadores del club, Blanca Lloveras.

El Cineclub Adler projectarà, demà a la nit al Teatre, la pel·lícula “Demon”, del polonès Marcin Wrona. En parlem amb el president de l’entitat, Joan Moret.

La companyia Els Pirates inaugura aquest divendres la nova temporada del Lloret Espai Off amb l’espectacle “Boira a les orelles”. En coneixem els detalls amb una de les actrius, Lluna Pindado.

Darrers Programes