6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Octubre 2022

L'informatiu matinal

El grup de dones que és a Turquia i que va patir l’accident de globus dimarts assegura en un comunicat a NRLL que, en tot moment, van complir les normes de seguretat que els havien indicat abans de començar a volar. A partir d’avui, començaran a tornar les dones que encara són a Turquia, després d’haver patit l’accident dimarts al matí. Dues segueixen hospitalitzades, tot i que una tornarà aviat per operar-se a Catalunya, mentre que l’altra haurà d’esperar uns dies a recuperar-se. Això sí, les dues estan acompanyades per familiars.

Des que va fer-se pública la notícia de l’accident, han sortit moltes informacions entorn als fets, molt bona part rumors o comentaris fora de lloc. Són moments molt tristos i molt durs, tant per al grup com per a les famílies de les víctimes. Per això cal demanar màxim respecte i màxima prudència. Elles, per aclarir alguns detalls, han enviat un comunicat a NRLL, on asseguren que, en el moment de l’aterratge d’emergència, van aplicar les normes de seguretat que els havien indicat abans de començar el vol. Per això demanen respecte. En el text, també agraeixen tot el suport que estan rebent i asseguren que els seus pensaments, ara mateix, estan centrats en les dues companyes que, malauradament, van perdre la vida i en les altres dues que encara estan a l’hospital.

Avui segueix sent un dia trist per Lloret de Mar, tot i que celebrem que les dones puguin començar a tornar a casa i els desitgem que puguin fer-ho tan aviat com sigui possible.

Avui podem parlar amb la cuinera lloretenca Zineb Hattab, que, tal com vam avançar fa uns dies, ha guanyat una estrella Michelin per al seu restaurant Kle. És el primer local vegà de Suïssa que rep aquest reconeixement.

El PSC posa a disposició dels veïns un número de WhatsApp per poder tenir una connexió directa, de cara a preparar el programa electoral del 2023.

El Club Marina Casinet inicia una nova temporada de xerrades aquest divendres. Parlem amb la primera ponent convidada, la doctora Maria Josep Martí, que parlarà sobre dopatge en el món de l’esport.

De cara a dissabte, la companyia lloretenca Ja Cobrarem oferirà l’espectacle “L’ambigüitat de les flors”. En donem els detalls parlant amb el director, Quim Córdoba. 

En plana esportiva, comentem que el cadet femení de l’Atlètic Club Lloret ha iniciat la lliga amb molt bon peu, en la seva primera temporada.

Finalment, recordem que avui toca concert del Festival de Guitarra del Mediterrani, com cada dijous, a l’església parroquial de Sant Romà. L’artista d’avui serà Marta Casas.

Darrers Programes