17.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Setembre 2021

L'informatiu matinal

La Fundació SER.GI i l’Associació Valentes i Acompanyades sumen esforços per crear espais conjunts de col·laboració en les seves lluites se caire social. Les dues entitats tenen l’objectiu d’ajudar les persones vulnerables, però en àmbits molt diferents.

Mentre que SER.GI fa més de 40 anys que treballa per millorar la qualitat de vida i l’autonomia de les persones en situació vulnerable que tenen dificultats en el desenvolupament educatiu, social o econòmic; l’Associació Valentes i Acompanyades vetlla per combatre els matrimonis forçats.

Amb aquest conveni, les dues entitats es podrán derivar casos entre si per sumar esforços. Ho comentem amb Lluís Puigdemont, director de SER.GI.

Avui sabem com va anar, ahir al matí, la neteja popular “The Walklean Day”, organitzada per l’assocaició Estimem Lloret, amb la col·laboració de MontPhoto, que celebra el 25è aniversari.

Dia de valoracions en plana esportiva, volem saber com li han anat les semifinals de la lliga catalana al Club Tennis Lloret. Recordem que les disputava en les categories absoluta i sènior +30. En parlem amb el president de l’entitat, Christian Martínez.

Parlem amb el judoka Javier Altamirano, que aquest cap de setmana s’ha proclamat campió d’Espanya en la categoria de veterans de menys de 100 kg

També volem saber com ha anat el torneig Waterpolo Kids Tour, que ha omplert la Piscina municipal durant tot el cap de setmana. Escoltem un dels organitzadors, Luís Pérez.

Darrers Programes