15.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que Lloret de Mar reconeix la fidelitat d’un turista alemany que ha visitat la destinació 50 vegades. A Dieter Gausmann li agrada molt Lloret. És una evidència perquè s’ha allotjat a la vila en múltiples ocasions. Per aquest motiu, aquest dilluns, ha rebut un reconeixement de l’Ajuntament de Lloret per la seva fidelitat a la destinació. El visitant té 69 anys i resideix a la ciutat de Bochum, molt a prop de Colònia. Al principi, quan era nen, venia a estiuejar a Lloret amb la seva mare. Amb el pas del temps, encara manté la tradició però, ara, en solitari. Al llarg de cinc dècades s’ha allotjat en una quarantena d’ocasions a l’hotel Anabel. En aquest sentit, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i la propietària de l’establiment hoteler, Anna Maria Gallart, han volgut premiar la reiterada confiança del turista alemany. Per aquest motiu se li ja lliurat una placa commemorativa i un val regal d’una estada a l’equipament turístic. En el programa d’avui sentim les veus dels protagonistes.

Lloret en Comú ha escollit una nova comissió local, dins l’assemblea feta el passat 7 de setembre. La formen Xavier Rodríguez Pacios com a coordinador, a qui entrevistem, el qual està acompanyat dels regidors Miguel Gracia i Stella González, a més de Frederich Guich i Mari González.

Una 20a de submarinistes han participat en la neteja del fons marí de Sa Caleta. Ha estat aquest diumenge, en el marc de la trobada de submarinisme ‘vintage’, en què un dels atractius era posar-se un vestit de busseig antic i entrar a dins de l’aigua. Fem balanç amb Andrés Clarós, un dels organitzadors.

En plana esportiva, anunciem que els lloretencs Toni Expósito i Ismael Ba Ojeda han fitxat pel Club Voleibol Guaguas, de Las Palmas de Gran Canaria, per jugar en l’equip júnior d’un club que competeix, actualment, en la Superlliga masculina.

I que el Club Rem Santa Cristina organitza diverses jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva activitat i ampliar la participació en els equips de base. Les sessions, que començaran aquest divendres, s’allargaran fins al 15 d’octubre.

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022