20.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Abril 2021

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament europeu de recuperació de l’economia per la Covid. Aquests fons estan destinats a la recuperació de l’economia europea arran de la Covid-19, dotats amb 750 milions d’euros, dels quals l’Estat espanyol en rebrà 150. La sessió informativa ha comptat amb la participació de 96 empresaris i professionals del sector turístic de la destinació, entre ells els presidents dels diferents gremis. Al llarg de la jornada, s’han exposat els principals eixos del Pla de Recuperació de Resiliència Next Generation, com són la transformació digital i ecològica, la cohesió territorial i social i la igualtat de gènere. A més, s’ha incidit en el paper clau que tenen les entitats locals i les destinacions madures. De tot plegat en parlem amb l’alcalde Jaume Dulsat.

Avui també expliquem que la Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa van expedir al llarg del mes de març un total de 356 idCATs. Recordem que l’Ajuntament ha habilitat des del passat 1 de març aquests tres nous espais per poder obtenir el certificat digital.

En plana esportiva, abordem la cinquena edició de la Night Trail, que no es va poder celebrar el passat 2020 a causa de la pandèmia, ha obert les seves inscripcions. La cursa de muntanya, que convida a fer esport pel municipi amb unes vistes privilegiades del litoral lloretenc, se celebrarà el 26 de juny.

També ens fem ressò que queden les últimes places per participar en la primera edició del Torneig de Pàdel Renault, que organitza els dies 21, 22 i 23 de maig el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina Municipal. Es tracta d’una competició que comptarà amb tres categories: masculina, femenina i mixt.

I anunciem que fins a finals d’abril, es pot visitar a la Casa de la Cultura l’exposició “Enfoca’t al barri”. La mostra està formada per les imatges finalistes del concurs de fotografia comunitària dels barris de Can Carbó, Mas Baell, el Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

Darrers Programes

Arrenquem el programa despertador matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que demà dimecres torna Fitur, la Fira Internacional del...
Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA