24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Abril 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar condemna amb una una setantena de persones el feminicidi que s’ha produït aquesta setmana al municipi. Malgrat la pluja, s’ha llegit un manifest, hi ha hagut diferents parlaments i s’ha fet un minut de silenci en record a les víctimes.

La secretària de Feminismes de la Generalitat, Montse Pineda, ha assistit a l’acte per sumar-se a la condemna i expressar el condol a la família. Pineda ha posat de manifest que no es pot tolerar cap situació de violència masclista.

L’escoltem, així com a altres manifestants.

Ens fixem en la Diada de Sant Jordi, que és aquest dissabte, i que a Lloret comptarà amb la 41a fira del llibre i la rosa. Avui sabem com es presenta la cita amb Montse Sala, de la llibreria Gallissà, i amb Natàlia Beltran, de la floristeria Vesc.

També ens fem ressò d’una sessió de conta contes i un taller infantil que s’ha preparat per divendres a la tarda a la Biblioteca. Els detalls ens els dona Montse Guix, que és actriu de la companyia La Sal d’Olot.

Fem valoració dels dies de Setmana Santa amb els representants dels sectors de la restauració i el comerç, Nino Gómez i Francesc Alsina, respectivament.

L’Aurora organitza una sessió de Dijous de l’Aurora aquesta tarda, amb la presentació del poemari “Realmares”, de Mª Carmen Martínez amb qui parlem. Serà a les set a la sala de plens de l’Ajuntament.

Recordem que, a les vuit al Teatre, es presenta un altre llibre: el del centenari del Club Futbol Lloret, també avui i demà hi ha campanya de donació de sang a Lloret.

Darrers Programes