24.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Abril 2023

Acabem la setmana explicant-vos que les Puntaires de Lloret de Mar ha rebut el Guardó Sa Gavina de les Arts i les Lletres, el secret més ben guardat de la Festa de la Cultura, celebrada aquest dijous al Teatre. L’associació, integrada per un seguit de dones i creada l’any 2002, supera els 20 anys mantenint […]

Acabem la setmana explicant-vos que les Puntaires de Lloret de Mar ha rebut el Guardó Sa Gavina de les Arts i les Lletres, el secret més ben guardat de la Festa de la Cultura, celebrada aquest dijous al Teatre. L’associació, integrada per un seguit de dones i creada l’any 2002, supera els 20 anys mantenint la tradició de les puntes de coixí i portant el nom de Lloret allà a on va. El guardó Sa Gavina s’atorga en acabar la Festa de la Cultura, que permet a més lliurar els premis Vila de Lloret, dedicats a la literatura de viatges. En aquesta 19a edició, amb 185 treballs, el de narrativa per a adults ha quedat despert, mentre que el de poesia ha estat per a Josep Fàbrega (Moianès), pel poema ‘Mediterrània’. En el programa d’avui, anunciem tots els premiats de la festa i escoltarem alguns guardonats.

Avui entrevistem l’alcalde Albert Robert per saber com es presenta la fira del llibre i la rosa, d’aquesta diada de Sant Jordi.

L’Ajuntament ha signat un conveni per posar en marxa el Circuit Local d’atenció a dones en situació de violència masclista. Es tracta d’un protocol de treball que determina quines actuacions s’han de dur a terme per donar una resposta ràpida i eficaç en aquest tipus de casos.

Tot seguit, escoltem la nova cançó de la Laura Gibert. Es titula “Macba”, sona molt bé i trenca totalment amb el que havia fet fins ara.

A continuació, anunciem els partits del cap de setmana i repassem l’agenda d’aquests dies, marcada pel 23 d’abril, la revetlla i un concert avui amb tres lloretencs a la Sagrada Família.

Darrers Programes