9.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Desembre 2022

Avui us expliquem que Marina Nicolàs deixarà el govern per passar a ser regidora no adscrita a l’oposició. La regidora, que a les properes eleccions municipals defensarà la candidatura de Jordi Martínez, ha presentat la sol·licitud per deixar de formar part del grup municipal Junts per Lloret i passar a ser regidora no adscrita a […]

Avui us expliquem que Marina Nicolàs deixarà el govern per passar a ser regidora no adscrita a l’oposició. La regidora, que a les properes eleccions municipals defensarà la candidatura de Jordi Martínez, ha presentat la sol·licitud per deixar de formar part del grup municipal Junts per Lloret i passar a ser regidora no adscrita a l’oposició. Marina Nicolàs va entrar al govern després de les eleccions del 2019 i s’ha encarregat de les àrees de Medi Ambient, Joventut i Biblioteca. Avui parlem amb ella per conèixer els detalls d’aquesta decisió.

Ja a les portes de les festes nadalenques, ens fixem en la rua de Nadal que prepara l’associació de comerciants per aquest divendres i dissabte. Els detalls ens els dona el gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina.

El lloretenc Carles Gilibets és el director de “Fanàtik”, el nou segell discogràfic de la companyia barcelonina Blanco y Negro Music, que pretén crear i seguir les carreres professionals d’artistes i bandes catalanes. Ho comentem entrevistant el mateix Carles Gilibets.

Dilluns es va celebrar el ple extraordinari per debatre sobre l’estat del municipi i avui recuperem el punt de vista dels diferents grups municipals.

Parlem amb Eduard Garriga, responsable de 77 Feet, perquè aquest gimnàs organitza, dilluns vinent, diada de Sant Esteve, una jornada solidària de crossfit a Lloret de Mar. L’objectiu principal és recollir joguines pels infants, que després seran donades a la Creu Roja, i promoure un Nadal saludable.

Parlem, també, d’un altra activitat solidària: la quina que preparen els clubs de natació i hoquei de Lloret. Després de dos anys sense poder-la fer per culpa de la pandèmia, torna l’activitat nadalenca amb la mateixa força de sempre. Ho explica el coordinador de la quina, Jordi Minguella.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023