Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va engegar un procés participatiu per decidir amb la col·laboració ciutadana com ha de ser la mobilitat al passeig.

La idea va sorgir arran de la bona acollida que va tenir la prova pilot aplicada durant el desconfinament de la primavera passada, en què es va limitar el trànsit rodat al passeig unes hores al dia. Per prendre una decisió definitiva, però, el Consistori creu que cal demanar l’opinió als veïns, ja que es tracta d’un dels espais principals del municipi i és una decisió de molt de pes.

De moment, l’Ajuntament ha fet algunes trobades amb una cinquantena de veïns i diverses entitats i gremis. Nosaltres avui coneixem l’opinió de l’Associació de Taxistes, de la Penya Ciclista i de la botiga Bicigrino. Parlarem amb un representant de cada grup.

Lloret en Comú presenta una moció al ple de dilluns vinent per demanar que es trobi una solució per a l’antic edifici del Brava Park de Fenals. Ho expliquem detalladament i escoltem declaracions del portaveu del grup, Miguel Gracia.

Amb el regidor de Promoció Cultural, Xavi Flores, farem balanç d’una dada: 2.600 carnets del MOLL va entregar l’Ajuntament al llarg del 2020. Recordem que aquest carnet permet als veïns de Lloret accedir gratuïtament a tots els equipaments del Museu Obert de Lloret.

A Xavi Flores, com a regidor d’Estadística i processos electorals, també li preguntem pel ple extraordinari que es va fer ahir a la tarda per designar les persones que conformaran les meses electorals a les eleccions del 14 de febrer.

Parlem amb la lloretenca Sofía Valencia, que fa uns mesos ha publicat el deu primer recull de poesia, titulat “Susúrrame una palabra de amor”. Parlem d’aquest llibre i de la resta de projectes que l’escriptora té sobre la taula.

Per acabar recordem que avui i demà hi ha campanya de donació de sang a Lloret i que avui s’estrena a Barcelona el curtmetratge “No es tu culpa”, de la productora lloretenca Bustek Films.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya la representant de l’Església Evangèlica Catedral Internacional Barcelona amb seu a Lloret, Cristina Lemos.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 7 Març 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 6 Març 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 6 Març 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Evangèlica – 6 Març 2021

Avui ens acompanya la representant de l’Església Evangèlica Catedral Internacional Barcelona amb seu a Lloret, Cristina Lemos. Participa realitzant una...