18.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Juliol 2021

L'informatiu matinal

L’Associació “Socialistes per Lloret” dona suport a la Comissió Gestora del PSC, per reunificar el partit a Lloret. A través d’un comunicat, l’agrupació assenyala que aquest fet obre “una nova oportunitat per cohesionar” el PSC a la vila.

En aquest sentit, expliquen que des de la Comissió Gestora han mostrat la predisposició de mantenir trobades amb “Socialistes per Lloret” per trobar un camí conjunt i reunificar el PSC a Lloret. L’objectiu és guanyar i recuperar l’alcaldia en les eleccions municipals del 2023. El posicionament dels membres de l’associació “Socialistes per Lloret” és treballar de manera conjunta perquè el moviment socialista sigui la força política referent d’esquerres a la vila.

El comunicat acaba exposant que l’Associació mantindrà “la seva posició d’entesa i diàleg” amb la Comissió Gestora, amb l’objectiu i convenciment que representen “una part significativa del socialisme municipal”.

En sabem tots els detalls entrevistant Maria José Linares, membre de la Junta Directiva de Socialistes per Lloret.

Expliquem que Francisco Pastor, actual regidor i portaveu del PSC de Lloret, ha anunciat a través del seu compte de Facebook que no es presentarà a les eleccions municipals del 2023. Considera que el partit necessita una renovació per assolir els objectius marcats. L’entrevistem en directe.

En plana esportiva, comentem que Adrià Farré deixa el Club Hoquei Lloret per jugar, la pròxima temporada, en el Club Patí Tordera. A més, sabrem com va anar el Campionat d’Espanya de Dansa en què va participar l’Acadèmia Almudena Santisteban.

A la segona part expliquem que avui és projecta la versió real de la pel·lícula clàssica Dumbo, dirigida per Tim Burton. Serà a partir de les 10 de la nit, a la Font de la Kaikuta.

Escoltem els Mclan, cantant CAROLINA, un dels seus grans temes, com a prèvia del concert solidari que ofereixen avui a la Punta Garbí, a benefici de Xatrac. Entrevistem al cantant, Carlos Tarque.

Ens fem ressò de la nova ruta virtual que proposa l’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt, per donar a conèixer cinc elements patrimonials del veïnat. Parlem amb el seu president, Lluís Cruz.  

Darrers Programes