21.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

Una 80a de nois i noies, a la s’amorra jove, de la festa major de Santa Cristina. Els vogadors més joves dels clubs de rem de Lloret tenen aquest divendres a la tarda una cita ben especial. Podran gaudir d’una prèvia de la tradicional regata s’Amorra Amorra, que es disputa cada any per la diada de Santa Cristina. En aquest cas, ells competiran en l’anomenada S’Amorra Jove.

L’activitat reunirà uns 80 nois i noies de les categories Infantil, Cadet i Juvenil. Pertanyen als clubs de rem de Santa Cristina, Hotelers, Es Vano i Pescadors. És una iniciativa que té per objectiu que tots aquests joves puguin participar també de la Festa Major i fomentar la pràctica del rem.

Avui i demà, hi ha donació de sang al centre cívic del Rieral i al Teatre. Es fa una crida, perquè les reserves estan sota mínims. Només hi ha per 5 dies, quan ens fan falta per 10 dies.

Parlem amb el regidor Xavi Flores, perquè diumenge, diada de Santa Cristina, els equipaments culturals de Lloret tenen entrada gratuïta.

Donem veu a Arantxa Jiménez, per saber com s’ha preparat l’aniversari del Casal de la Gent Gran, previst l’endemà, 25 de juliol, Sant Jaume.

Acabem recordant els actes que tindran lloc avui per la festa major: des de l’assaig del ball de plaça de concurrència popular, passant per un concert amb la Montserrat Cristau a la Biblioteca o la projecció de la pel·lícula ALCARRÀS.

Darrers Programes