14.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Juny 2021

L'informatiu matinal

Arriba l’estiu i Lloret ofereix, tant als visitants com als veïns, fer-se la PCR o el test d’antígens a preus molt econòmics. Lloret de Mar és la primera destinació amb un dispositiu de proves PCR i d’antígens. El servei ja està disponible i està a disposició dels visitants, del sector turístic i dels residents del municipi. És una de les moltes novetats que presenta la destinació per aquest estiu, amb la intenció de remuntar en l’àmbit turístic després d’un any de pandèmia.

Aquestes novetats es van presentar divendres i avui les detallem i escoltem el president del gremi d’hotelers, els dos regidors del Pla Operatiu de Reconversió Turística i també alguns dels usuaris que ja han fet ús del servei. A més, entrevistem l’alcalde, Jaume Dulsat, per aprofundir en tota aquesta informació. 

Aquesta nit torna a obrir les portes l’oci nocturn. Ja en vam parlar fa uns dies amb el secretari de la FECASARM, però avui li preguntem per aquesta qüestió al representant de l’oci nocturn a Lloret de Mar, Richard Bentham.

Els locals de nit, per tant, podran obrir per la revetlla de Sant Joan. Se celebra aquest dimecres a la nit i avui volem saber com es presenta i totes les precaucions que cal prendre, sobretot amb els petards i les fogueres. Per això parlem amb el cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, i amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

Junts per Lloret s’ha presentat oficialment. Ho ha fet amb un acte aquest diumenge en què han parlat la portaveu de la formació al Congrés, Míriam Nogueras, i la lloretenca Maria Antònia Batlle, diputada al Parlament de Catalunya. Les sentirem a totes dues.

ForçAME ha rebut una subvenció de 5.000 euros per part de MAPFRE per destinar-los a la investigació de l’atròfia muscular espinal. En parlem amb el president de l’entitat, Pipo Molina.

Una quinzena d’alumnes de l’institut Coll i Rodés han pintat conjuntament un grafit a la façana del centre. Són alumnes de primer de batxillerat artístic. La idea va sortir d’ells mateixos i avui escoltem a dos dels alumnes.

Tanquem el BDBH en clau esportiva per repassar els resultats de les competicions que hi ha hagut aquest cap de setmana.

Darrers Programes