12.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Juny 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que es presenten davant del sector les propostes de turisme actiu i cultural de l’estiu, com una visita guiada sobre l’òpera Marina. Lloret de Mar presenta una 50a de propostes de turisme actiu i culturals per a aquest estiu, com immersió lleugera, ioga sobre planxa, rem, visites guiades, teatralitzades, circ i teatre al carrer, un festival de música o el festival de drons. La finalitat és que públic de totes les edats gaudeixin d’aquestes activitats. Els representants municipals de la destinació han presentat aquest dilluns la programació prevista en els propers mesos, davant del sector turístic, en concret, de l’allotjament i serveis. En el programa d’avui escoltem declaracions del regidor Albert Robert.

D’altra banda, avui parlem d’una novetat en la informació de les platges: els banyistes poden consultar l’índex de radiació solar, així com la bandera que oneja a les platges i l’ocupació de la sorra, a les pantalles que hi ha al municipi, a l’app Lloret Smart i també al web lloret.cat. 

En plana esportiva, Àlex Grau ha renovat amb el Girona d’hoquei patins, amb el que seguirà competint en l’OK Lliga, la màxima categoria estatal. Té contracte fins al 2023.

Lloret en Comú organitza avui un homenatge al poeta Miguel Hernández, emmarcat en el 80è aniversari de la seva mort. S’hi estrena una cançó amb videoclip de Buba Junior i la lloretenca Paula Guitart oferirà una xerrada. L’entrevistem en una estona.

L’artista Rafaella Carrá, que va morir l’any passat, serà objecte d’un merescut tribut aquest dissabte al Casino de Lloret. L’espectacle, a càrrec de Miriam Reyes –amb la qual xerrarem- forma part dels actes LGTBI i commemora l’aniversari de la mort de la icona italiana.

Darrers Programes