7.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Maig 2021

Acabem la setmana apuntant que Lloret de Mar promociona a Fitur la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu. La destinació es troba present aquests dies en la Fira Internacional de Turisme, que se celebra cada any a Madrid i que aquest any és menys internacional a causa de les restriccions per la pandèmia. Lloret de Mar no es perd aquest esdeveniment de referència per al turisme espanyol i de proximitat, una ocasió ideal per exposar tota l’oferta que presenta i les novetats en cultura segura, activitats a l’aire lliure i inversions hoteleres. Enguany, ho fa amb representants públics de la destinació i menys sector privat que en altres anys. Fitur reuneix a Madrid professionals del sector turístic des del passat dimecres i fins al pròxim diumenge. Els primers dies són només per a professionals, mentre que el cap de setmana es permet l’accés al públic final. Sabem com ha estat la presència de Lloret a Fitur, entrevistant l’alcalde, Jaume Dulsat, a qui també li preguntem per la sessió plenària que s’ha fet aquesta setmana de l’Ajuntament dels Infants.

“Dies d’aventura”. Així s’anomena el cap de setmana de turisme actiu que tenim per davant a Lloret de Mar, en què la destinació ofereix activitats a l’aire lliure, i de turisme actiu, a un preu especial.

Escoltem els alumnes de l’Institut-Escola. Han han recollit 500 euros, venent mascaretes solidàries. Els faran arribar a la PID Fundation, que ajuda els anomenats infants ‘bombolla’, que pateixen malalties immunodeficients.

Expliquem que aquest dissabte, a les set de la tarda, a la plaça de la Vila, es farà una concentració en defensa dels drets de Palestina pel conflicte amb Israel. La mobilització està convocada per l’associació cultural “Mujer y Niño”. Parlem amb la seva presidenta, Atika Nouali.

En plana esportiva, repassem els partits de competició del cap de setmana. La cita més destacada és la del Club Hoquei Lloret, que jugarà contra el Lleida un partit decisiu per la permanència en l’OK Lliga. Entrevistem el president de l’entitat, Josua Pérez.

En esports, també expliquem que les seleccions de natació artística de Grècia i Israel s’entrenen aquests dies a la Piscina de Lloret. Preparen fins a la segona setmana de juny el Campionat Preolímpic. Escoltem les declaracions del director de l’equipament, Ricard Salinas.

I avui també entrevistem el pianista manresà Xavier Ricarte tanca aquesta tarda el cicle “Nits de Piano al Teatre”, organitzat pels Amics de la Música de Lloret. L’artista oferirà el concert titulat “Els colors de l’èxtasi”, amb composicions pròpies i altres peces de Franz Liszt, César Franck, Alexander Scriabin i Franz Schubert.

Darrers Programes