9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Març 2022

L'informatiu matinal

L’Ajuntament de Lloret activa una recollida urgent d’aliments i productes d’higiene per als refugiats que són a la vila. Amb les donacions que facin els veïns, es faran lots bàsics amb productes d’alimentació i higiènics, els quals es destinaran a les famílies ucraïneses que ja han arribat a Lloret.

L’horari per fer les donacions és als matins, de 10 a dues, al Puntet de l’avinguda de Vidreres. I a les tardes, de 4 a 8, al Puntet de Fenals. La recollida comença avui dilluns, 21 de març. Podeu ampliar la información al web lloret.cat/help. Ampliem la información entrevistant la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Lloret de Mar ha passat a formar part del directori de “Tot Nuvis”, especialitzat en casaments. Així, es promocionen aquest tipus d’esdeveniments en espais singulars com els Jardins de Santa Clotilde o el paratge de Santa Cristina. Ho expliquem amb Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau.

Lloret ha lliurat un xec d’una mica més de 1.000 euros, recollits a la cursa solidària de Nadal del passat 19 de desembre, per promoure la integració social d’infants i joves a través de l’esport.

En plana esportiva, sabem com ha anat la jornada del cap de setmana, amb els resultats més destacats dels equips Lloretencs.

Parlem del segon premi que han guanyat els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Escola Lloret, en el concurs Hip-Hop per la Pau. Els estudiants han presentat un videoclip titulat “Pandèmia i drets humans”. Entrevistem el director del centre, Joan De Domingo.

Expliquem que s’han obert les inscripcions per participar a MontPhoto, el concurs internacional de fotografia i vídeo de naturalesa. Enguany, l’associació celebra la 26a edició del certamen, que de nou tindrà com a seu Lloret de Mar, amb l’objectiu de promoure l’art fotogràfic i la defensa de la natura. Ens ho explica Paco Membrives, director de MontPhoto.

Darrers Programes