22.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Març 2023

Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar torna a ser una de les seus del MIC de futbol. En dues setmanes, arrencarà la 21a edició de la Mediterranean Internacional Cup, el MIC, un dels tornejos de futbol base més prestigiosos a nivell mundial. Enguany, hi haurà xifres rècord, amb 360 equips de 34 països, […]

Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar torna a ser una de les seus del MIC de futbol. En dues setmanes, arrencarà la 21a edició de la Mediterranean Internacional Cup, el MIC, un dels tornejos de futbol base més prestigiosos a nivell mundial. Enguany, hi haurà xifres rècord, amb 360 equips de 34 països, amb un total de 7.000 participants entre jugadors i entrenadors. La previsió és que, aquest any, el MIC mogui prop de 10.000 persones, entre jugadors, entrenadors, àrbitres i familiars acompanyants. En aquesta xifra, també s’inclouen els més de 300 voluntaris que vetllaran perquè tot funcioni correctament. A més, des de l’organització preveuen unes 30.000 pernoctacions en les comarques gironines, especialment a la Costa Brava. L’esdeveniment, que se celebrarà del 4 al 9 d’abril amb Lloret de Mar com a una de les seus, recupera així unes xifres molt similars a les del 2019, en l’última edició abans de la pandèmia.

En l’informatiu, sabem detalls de la setmana contra la LGTBIfòbia a Lloret i dels nous horaris en el servei de canguratge. Ho comentem amb la regidora Jennifer Pérez.

Tot seguit, sabem quants diners ha donat l’associació ForçAME a l’hospital de Sant Joan de Déu per investigar l’atròfia muscular espinal.

A la segona part, descobrim les propostes en l’àmbit del patrimoni cultural que tindrem per Setmana Santa a Lloret. En parlem amb Xavi Flores.

A continuació, ens fem ressò del Dia Mundial de la Poesia, que és avui, 21 de març, i de com s’hi suma Lloret de Mar, a través de la Capital de la Cultura Catalana.

I acabem amb la presentació de la novel·la DAINICHI, de Ramon Vilaró, avui a l’Erol.

Darrers Programes