7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Lloret fa una crida a participar del Gran Recapte d’Aliments. Aquest cap de setmana arriba el Gran Recapte d’Aliments a Lloret de Mar i arreu de Catalunya. La campanya es duu a terme d’aquest divendres, 25 de novembre, fins al diumenge 27, recuperant la recollida física d’aliments als supermercats i altres establiments.

Per tant, la 14a edició tindrà un format mixt. A més de tornar a la recollida física, es mantenen també les donacions a les caixes. També s’hi podrà col·laborar a través del web del Banc dels Aliments de Girona i del canal de pagament Bizum.

Es demanen donacions de l’anomenada cistella básica, com pasta, oli, llegums, cereals, llet, conserves o arròs. En parlem amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, a qui li preguntem també per la inauguració del nou centre de dia, avui a Lloret.

Avui valorem amb en Lluis Cruz, del veïnat de Lloret de Dalt, la recollida d’aliments feta aquest cap de setmana i que avui porten al CDA.

A la segona part, ens posem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana, amb el nostre company Moisés García.

Tot seguit, parlem de la projecció de la pel·lícula EL COLOR DE TUS OJOS –rodada als anys ’50 a la vila-, avui al Teatre, amb la presència de la Nina –filla del protagonista- i del crític de cinema Àlex Gorina.

Acabem amb un apunt solidari. Arriben a Lloret uns cors de ganxet en què els beneficis es destinaran a la Marató de TV3. La iniciativa, que compta amb un suport cada cop més ampli, és d’una veïna de Caldes de Malavella, que té el cor trasplantat. És la Carme Barceló, amb qui xerrarem a la recta final del BDBH.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022