Divendres, 27 novembre 2020
15.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Octubre 2020

Aquest dimecres us expliquem que diversos establiments de Lloret serveixen menjar per emportar davant de les restriccions de la Covid-19. Recordem que el passat divendres van entrar en vigor les mesures de la Generalitat, que afecten directament el sector de la restauració. Des de llavors, i durant quinze dies, els establiments no poden servir menjar ni dins del local ni a les terrasses. Se’ls dona la possibilitat, això sí, de fer menjar per emportar o entregar a domicili, una opció per la qual s’han decantat diversos bars i restaurants de la vila. El vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, va explicar dies enrere que s’ha previst una dotació inicial d’uns 40 milions d’euros destinats a ajudar el sector, a més d’una línia d’avals extraordinària per cobrir necessitats de liquiditat i tresoreria a partir de 12.000 euros. El tancament de bars i restaurants és la principal mesura del Govern català per intentar frenar la segona onada de contagis de la Covid-19. Avui sabem com afronten aquests dies complicats els establiments de Lloret. Entrevistem diversos restauradors de la vila.

Expliquem que ha finalitzat la prohibició de fer foc als boscos. Fins al 14 de març, es poden dur a terme activitats que tinguin un alt risc d’incendis, com els treballs agrícoles o forestals, sempre que es comuniqui a l’Ajuntament. Caldrà seguir una sèrie de normes. Les repassem amb Felip Carbonell, cap de Protecció Civil.

A la segona part, parlem de les noves mesures que ha aprovat el Procicat per frenar els contagis de la Covid-19. Els comerços de 24 hores han de tancar a la nit i els centres cívics només poden funcionar de manera online. Per valorar les mesures, entrevistem la regidora de Comerç i dels Centres Cívics, Lara Torres.

Després, ens fem ressò de l’acció solidària que va organitzar setmanes enrere el Club Ciclista Espartans de Blanes, en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Es van recaptar 2.000 euros, que aniran destinats al projecte d’investigació de l’Atròfia Muscular Espinal que du a terme l’Hospital Sant Joan de Déu. Entrevistem el president de ForçAME, Pipo Molina.

I acabem parlant de la projecció de la FilmoXarxa que es farà aquest dijous al Teatre de Lloret, a càrrec del Cineclub Adler. La pel·lícula escollida és “La meva filla”, de la directora italiana Laura Bispuri.

Darrers Programes

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins...
Avui parlem de les mocions que es presentaran en el pròxim ple de l'ajuntament, del relleu generacional...
Avui dijous avancem que el partit polític a l'oposició C's, proposa entregar una ajuda econòmica als taxistes...
Recupera la tertúlia especial sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 27 Novembre 2020

Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins al 22 de desembre. Ho...

Tertúlia Ciutadana – 26 Novembre 2020

Avui parlem de les mocions que es presentaran en el pròxim ple de l'ajuntament, del relleu generacional al capdavant dels comerços i...

Bon Dia Bona Hora – 26 Novembre 2020

Avui dijous avancem que el partit polític a l'oposició C's, proposa entregar una ajuda econòmica als taxistes per comprar el material necessari...