5.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Avui parlem del programa Magnet, al qual s’ha adherit l’institut Rocagrossa, en un conveni amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, el CEAB. Despertar l’interès dels alumnes del Rocagrossa per la ciència i sobretot aprendre a tenir un esperit crític. Aquest és un dels objectius del programa Magnet.

Aquest dimecres s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’institut i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes. Els científics del CEAB no només aporten coneixement, sinó passió per la recerca. En un seguit de projectes que faran amb més de 500 alumnes del Rocagrossa. Donem veu a diferents representants per ampliar aquesta informació.

Expliquem que aquest divendres serà l’últim dia que funcionarà l’Àrea Sanitària Mòbil situada al davant de la caserna de la Policia Local de Lloret. A partir del dilluns 25 d’octubre, totes les PCR es tornaran a fer al CAP de Lloret. Entrevistem la doctora Cristina Castellà, directora de l’Àrea Bàsica Lloret-Tossa, i Jennifer Pérez, regidora de Salut Pública.

A continuació, anunciem que es recupera la normalitat en el plenari de l’Ajuntament de Lloret. A partir del proper dilluns, es permetrà la presència de públic a la sala de plens. Feia més d’un any i mig que això no passava a la vila. Escoltem les declaracions de Xavi Flores, regidor de Serveis Centrals.

Parlem de la companyia T-Gracia, que torna a Lloret aquest diumenge amb l’espectacle familiar “El gran llibre màgic. Un virus ataca els contes!”. Ens ho explica el director i actor Albert Gràcia.

Ens fem ressò dels actes que prepara l’Ajuntament per Halloween i Tots Sants, pel cap de setmana del 30 d’octubre a l’1 de novembre. Entrevistem el regidor Cristian Fernández.

Acabem explicant com es presenta la Nova projecció del Cineclub Adler per aquesta nit i les visites que organitza el Banc del Temps pel pròxim cap de setmana.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021