7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Octubre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que el lloretenc Fran Agudo, nominat com a millor cuiner del 2022. Fran Agudo, de Lloret de Mar, és un dels nominats a millor xef de l’any dins del concurs ‘Cuiner 2022’ que organitza La Vanguardia amb el Gastronòmic Fòrum Barcelona. Les votacions, que estan obertes fins el 4 de novembre, tenen […]

Acabem la setmana explicant-vos que el lloretenc Fran Agudo, nominat com a millor cuiner del 2022. Fran Agudo, de Lloret de Mar, és un dels nominats a millor xef de l’any dins del concurs ‘Cuiner 2022’ que organitza La Vanguardia amb el Gastronòmic Fòrum Barcelona. Les votacions, que estan obertes fins el 4 de novembre, tenen com a objectiu escollir entre 6 professionals emergents que aspiren a endur-se enguany el guardó. Un d’ells és el lloretenc Fran Agudo, actualment al capdavant del restaurant Mont Bar de Barcelona. Amb experiència en cuines de prestigi com El Celler de Can Roca o Tickets, Agudo destaca per fer un producte bo i original, amb ingredients propers i combinacions de tot el món. La cuina de Fran Aguso és refinada, informal i tècnicament perfecta, amb propostes populars i creatives a la vegada. L’entrevistem en el programa, per saber com valora aquesta nominació.

D’altra banda, el Banc dels Aliments de Girona busca 3.000 voluntaris per al Gran Recapte. La campanya arriba a finals de novembre, també amb seu a Lloret, recuperant la recollida física d’aliments als supermercats i altres establiments. En parlarem amb Joan Jorba, president de l’entitat.

Anunciem que avui es duu a terme a Lloret una jornada formativa sobre com evitar els rumors que perjudiquen la percepció de la diversitat a la societat. L’organitza Benestar, a la Biblioteca.

En plana esportiva, ens fem ressò de la Panic Race, una cursa per a tots els públics, tematizada en Halloween, amb inscripcions obertes de cara al proper 31 d’octubre. 

També expliquem que aquest cap de setmana comença, per fi, la lliga per al Club Hoquei Lloret, i anunciem la resta de partits dels equips de la vila. Així com les competicions que formen part de la Setmana Catalana de l’Esport amb seu a la vila.

A la segona part del BDBH, repassem l’agenda del cap de setmana, marcada per la xerrada avui del casinet amb la metgessa Maria Josep Martí, el concert avui al Teatre, l’obra dels Ja Cobrarem, la jornada dels esplais o bé la vetllada de boxa i kickboxing de diumenge.

Darrers Programes