25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Abril 2022

L'informatiu matinal

Avui és la vigília de Sant Jordi. Una diada que arriba amb el retorn de la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia, però molt pendents de la previsió del temps, que preveu que podria ploure aquest dissabte.

Tot i així, nosaltres avui donem els detalls del que s’ha programat a Lloret de Mar amb motiu d’una de les jornades més emblemàtiques de Catalunya. Entre altres coses, aquesta tarda hi ha un taller infantil, demà la fira del llibre i la rosa, que arriba a la 41a edició, i també una parada solidària de l’institut escola a Fenals. Escoltem l’alcalde, Jaume Dulsat, parlant de Sant Jordi.

Seguim parlant de llibres, perquè expliquem com va anar, ahir, la presentació del llibre del centenari del Club Futbol Lloret i recordem que avui la periodista Tura Soler serà a Lloret per presentar el llibre “El pantà maleït”.

L’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar és un dels tretze instituts catalans que han acollit la modalitat del Batxillerat General. Entrevistem el director, Quique Molina.

Aquest diumenge arriba la quarta edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava. La prova de ciclisme ha batrà rècord de participació, amb 1.200 inscripcions. En parlem amb el director de la prova, David de la Cruz.

Una altra cita esportiva del cap de setmana la trobem al Pitch&Putt de Lloret, amb la fase final de l’Open Català Internacional. Els detalls ens els dona Ariadna Pallàs.

També en plana esportiva repassem les cites dels principals equips de la vila per aquest cap de setmana.

En plana cultural: el Teatre de Lloret oferirà, diumenge a la tarda, l’obra “Mare de Sucre”. Entrevistem una de les actrius, Anna Barrachina.

L’artista lloretenc Odie va participar, ahir, en un acte solidari de la Fundació Ser.Gi a la Mirona de Salt i avui ens explica com va anar. Finalment, recordem que avui es pot donar sang al Teatre de Lloret, matí i tarda.

Darrers Programes