13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Desembre 2020

Avui us expliquem que és l’últim dia de recollida d’aliments a Lloret de Mar. El menjar va destinat al centre de distribució que gestiona Cáritas, per a famílies en situació de vulnerabilitat. La campanya, iniciada un mes enrere, s’ha dut a terme arreu de la vila, amb punts de recollida a les escoles, a la parròquia de Sant Romà, la policia o el casal de la gent gran. Com diem, aquest dimarts, 22 de desembre, és l’últim dia. Segons Cáritas de Lloret, aquest mes de desembre, en la recta final de l’any del coronavirus, preveuen que el nombre de famílies usuàries -que ara són 800- augmentin. Pel que fa a la campanya de recollida d’aliments que s’allarga fins avui, es demana que els veïns donin productes nadalencs, com turrons i neules, a més d’aliments bàsics. Com arròs, pasta, oli, conserves, llegums cuites i especialment productes per a infants.

D’altra banda, sabrem com afecten les últimes restriccions, que han entrat en vigor aquest dilluns, a la piscina de Lloret. En parlem amb el seu director, Ricard Salines.

Després expliquem, amb la regidora Anna García Castany, que s’allarguen fins demà les inscripcions de la Cursa de Nadal, que enguany és virtual.

A la segona part, anunciem que el Club Tennis Lloret ha organitzat, de manera conjunta amb el Bar Kikkers, una panera solidària de Nadal. Han recollit 500 euros, que aniran destinats de manera íntegra a Càritas. Ho valorem amb Fernando Alejo, director del club.

Tot seguit sabem com ha anat la campanya de recollida de material esportiu que han dut a terme els alumnes de l’institut Rocagrossa. Ahir van lliurar els articles a la Creu Roja.

I també diem que queda suspès el Primer Bany de l’Any, a causa de les restriccions i per ser responsables per prevenir el contagi del coronavirus. Ho comentem amb Olga Valls, presidenta del Club de Natació Lloret.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA