18.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Desembre 2021

L'informatiu matinal

Avui ens fem ressò de la crida a la població a vacunar-se davant la complicació de la pandèmia. Els representants sanitaris fan una crida a la població a vacunar-se, a posar-se la tercera dosi o a vacunar els infants. Avui parlem amb la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, la doctora Cristina Castellà, per fer un repàs de com està la situació ara mateix i per fer aquesta crida perquè la població vacunada s’incrementi al màxim, especialment a les portes d’unes festes de Nadal que es presenten amb molta preocupació i incertesa.  

D’altra banda, valorem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, les noves restriccions anunciades pel Govern català. Entre altres coses, es tanca l’oci nocturn, es limiten les trobades a 10 persones i s’aplica el toc de queda d’una a sis de la matinada. 

A més, a l’alcalde li preguntem pel ple municipal ordinari que se celebra aquesta tarda i que tornarà a ser en format híbrid, és a dir, amb alguns regidors a la sala de plens i la majoria des de casa o des dels seus despatxos, per evitar aplegar tantes persones a la sala de plens. 

L’institut Rocagrossa ja ha entregat el material esportiu a la Creu Roja per repartir en la campanya de Reis, que aquest any atendrà unes 400 famílies de la Selva marítima. Donem veu als principals protagonistes. 

El Govern municipal ja ha publicat les bases perquè els alumnes d’estudis superiors sol·licitin les ajudes per finançar el desplaçament a altres municipis. El termini s’obre el 10 de gener i avui en donem els detalls. 

L’associació Punt d’Equilibri ha recaptat gairebé 2.000 euros amb la quina solidària. Expliquem a què destinarà aquests diners. 

El club de rem Es Vano té un nou logotip. Coincidint amb la celebració del seu 35è aniversari, l’entitat ha escollit la nova imatge a través d’un concurs popular. Avui en coneixem els detalls. 

Darrers Programes