0.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Desembre 2022

Avui parlarem del projecte que hi ha amb el castell de Lloret de Mar, el castell d’en Plaja, que serà una realitat ben aviat. Aquest dimecres s’ha presentat el projecte que ha de convertir el castell, una de les icones de la destinació, en una experiència immersiva sobre la crisi climàtica i amb una terrassa de […]

Avui parlarem del projecte que hi ha amb el castell de Lloret de Mar, el castell d’en Plaja, que serà una realitat ben aviat. Aquest dimecres s’ha presentat el projecte que ha de convertir el castell, una de les icones de la destinació, en una experiència immersiva sobre la crisi climàtica i amb una terrassa de bar a l’exterior. La idea és que obri les portes a la primavera. La compra del castell i la reforma han costat 8 milions d’euros i la previsió és atraure 100.000 visitants anuals, a banda de crear una 40ª de llocs de treball. Comentem tots aquests detalls amb el propietari del Castell de Lloret, Gustavo Buesa, i també amb l’alcalde, Jaume Dulsat. 

Expliquem que els alumnes de l’institut Rocagrossa han lliurat 300 productes de material esportiu a la Creu Roja. Els han recollit a través de la campanya “Cap infant sense esport” i la idea és que es reparteixi a la campanya de Reis. Escoltem un alumne i un professor de l’institut. 

La Cursa Solidària de Nadal se celebrarà aquest dissabte i, de moment, ja hi ha 400 persones apuntades, tot i que les inscripcions encara estan obertes. La cursa s’ha presentat oficialment aquest dimecres i avui ho expliquem i en recordarem tots els detalls.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de restauradors locals, ha celebrat un dinar de Nadal amb els usuaris del centre de dia El Kaliu. Ho expliquem escoltant la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Amb la regidora de Comerç, Lara Torres, parlem de la campanya Compra a Lloret, que pretén formentar les compres a les botigues de la vila. Aquesta edició es presenta amb novetats que repassarem amb la regidora. 

I aquestes festes torna l’escape room familiar al Museu del Mar. Una activitat que ja es va fer el 2019, abans de la pandèmia, i que va ser tot un èxit. Avui sabem com s’ha preparat l’edició d’aquest any amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores. 

Darrers Programes