19.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Febrer 2021

Comencem setmana amb la notícia de fer realitat el camí de ronda entre Lloret i Fenals. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb un dels propietaris dels terrenys que hi ha entre la platja de Lloret i la de Fenals per poder impulsar un projecte que es reivindica fa molts any al municipi.

En concret, són dos terrenys: el ca Cala Banys i la finca que hi ha entre Cala Banys i el castell de Sant Joan. La previsió del consistori és poder impulsar el projecte de camí de ronda en els propers mesos, amb un pressupost d’uns 730.000 euros. Tot i així, encara queda pendent arribar a un acord amb el propietari de la finca del castell de Sant Joan a la Platja de Fenals perquè el camí uneixi completament les dues zones.

Els detalls de l’acord i del projecte en general els comentem avui amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

A l’alcalde també li preguntem per les noves restriccions per la Covid-19, que entren en vigor avui mateix, tot i que amb molt pocs canvis. L’única novetat és que es reprenen les activitats extraescolars per a infantil i primària, tot i que amb restriccions, i que podran tornar a reprendre’s, també, els esplais. La resta de mesures queden igual i avui les recordem.

Junts Contra l’AME organitza una jornada de sessions virtuals de discjòqueis. Serà aquest diumenge i servirà per recaptar diners per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal. Avui en parlem amb el representant de l’entitat, Pipo Molina.

Repassem els resultats esportius del cap de setmana: el Club Hoquei Lloret masculí ha guanyat contra el Palafrugell per 5 a 3 i segueix 13è, mentre que el femení s’ha classificat matemàticament per a la fase d’ascens a l’OK Lliga femenina. I també expliquem que el Club Futbol Sala Lloret ha tornat a la competició amb una contundent victòria per 2 a 7 i se situa segon a la classificació.

Encara en plana esportiva, parlem amb una de les entrenadores de l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret, Blanca Lloveras, perquè el club participa aquesta setmana al primer trofeu on line que organitza el club Rítmica Vilablareix per a la categoria d’individual base. A més, també aquesta setmana, l’infantil absolut participarà a un torneig virtual de la Federació Basca.

Acabem explicant que l’Associació de Mares i Pares de l’escola Pere Torrent ha recaptat gairebé un miler d’euros amb la quarta xocolatada solidària. Sentim les bones valoracions que en fa una membre de l’AMPA, Sonia Miranda, que explica que els diners es destinaran, com en les edicions passades, a la investigació del càncer infantil.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA