18 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Febrer 2023

L'informatiu matinal

Avui és Dimecres de Cendra. El Carnaval arriba a la seva fi després d’uns dies de molta gresca a Lloret de Mar. Aquest vespre, es farà l’enterrament de la sardina, amb un seguici fúnebre que sortirà a les vuit del vespre de la Plaça dels Germans Maristes. Anirà fins a la Plaça de la Vila, on es llegirà un manifest i el Xino-Xano repartirà sopar per a tothom.

A més, hi haurà un ball popular. De tot plegat, en parlem amb un representant del Xino-Xano, Miquel Joancomartí, amb dos representants de la colla Encantats, Josu Díez i Manoli García, i amb el regidor Cultura i Festes, Cristian Fernández. 

Divendres al matí se celebra, a Girona, la segona edició del Tourist Talent Management, que organitza, entre altres, la Fundació Climent Guitart. En parlem amb la seva presidenta, Cristina Cabañas.

De cara a dissabte, l’ajuntament organitza una nova sessió del cicle “Gastronomia & Comerç” al Mercat Municipal. El convidat és David Gou, nou xef executiu de l’Hotel Sant Pere del Bosc i xef del restaurant Sant Pere del Bosc “By DavidGou”. Parlem amb ell i també amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

També aquest dissabte, però a la tarda, s’inaugura oficialment la Capital de la Cultura Catalana a Lloret de Mar. Es farà amb un espectacle de dansa que es titula “Vogar” i que anirà a càrrec de la companyia Les Estampades. A partir de les set de la tarda, a la plaça Pere Torrent. Ens en dona els detalls el director de la companyia, Sergi Ots.

Darrers Programes