Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Gener 2021

Aquest divendres us expliquem que ja fa un any que Lloret de Mar va viure el temporal més intents de les últimes dècades a Catalunya: el temporal Glòria. La borrasca, que també va afectar part de l’Estat espanyol, va provocar diversos desperfectes a la vila. Tot i que la situació a Lloret no va arribar a considerar-se greu, les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals. Per aquest motiu, es va haver de tancar la circulació en la zona al llarg dels dies que va durar el temporal. A més, també es van tancar les escoles i els equipaments esportius, i diverses activitats programades es van haver de suspendre. En general, a Catalunya, Glòria va deixar onades de més de 7 metres, ventades fortes, la desaparició de la barra del Trabucador i tota la costa afectada. A més, també es van produir nevades intenses, pluges excepcionals i desbordaments de rius. Van ser cinc dies de temporal extraordinari, entre el 19 i el 23 de gener de l’any passat. Avui ho recordem amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Expliquem que Maria Antònia Batlle és la número 5 de la llista de Junts per Catalunya en les eleccions del pròxim 14 de febrer. La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta d’aquesta manera una nova etapa en el món polític. Parlem amb ella per conèixer quins són els reptes a assolir.

A la segona part, valorem la xifra de deu rodatges que ha acollit Lloret al llarg del 2020. Suposa el 50% dels rodatges que normalment acull la destinació, una reducció provocada per la pandèmia de la Covid-19. L’impacte econòmic directe a la destinació es calcula que va ser d’uns 150.000 euros. Ampliem la informació amb Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Després, anunciem que a partir d’aquest diumenge i fins al 7 de febrer, se celebra a les Comarques de Girona la Tradeinn Cursa Virtual contra el Càncer, amb Lloret de Mar com un dels punts de pas de l’esdeveniment. L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques. Parlem amb Cristina Pané, presidenta de la secció local de Catalunya contra el Càncer.

També sabem com es presenta el partit del Club Hoquei Lloret. Els homes de Xavi Albet jugaran aquest diumenge a les 4 de la tarda contra el Taradell. 

I recordem que avui hi ha donació de sang a Lloret, al matí i a la tarda, al Teatre Municipal.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.