25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Juliol 2022

Gran expectació a Lloret de Mar davant del cap de setmana de la diada de Santa Cristina. Aquest diumenge es recuperen la totalitat de les activitats del 24 de juliol així com els aforaments previs a la pandèmia. La festa major de Santa Cristina sempre compta amb autoritats convidades i amb polítics situats a primera […]

Gran expectació a Lloret de Mar davant del cap de setmana de la diada de Santa Cristina. Aquest diumenge es recuperen la totalitat de les activitats del 24 de juliol així com els aforaments previs a la pandèmia.

La festa major de Santa Cristina sempre compta amb autoritats convidades i amb polítics situats a primera línia. Aquest diumenge esperem a Lloret els consellers d’Economia i Empresa, Jaume Giró i Roger Torrent, a més de l’exconseller Jordi Turull.

Qui venia cada any des del 2008 a Lloret era el Bisbe de Girona. Francesc Pardo va morir fa uns mesos i en representació de l’església vindrà l’abat emèrit de Montserrat, Josep Maria Soler.

De tot plegat, en parlem en directe, amb l’alcalde Jaume Dulsat.

Avui escoltem les 4 obreres de Santa Cristina, per saber com porten els nervis a pocs dies del 24 de juliol.

Després anunciem un aniversari d’allò més assenyalat: avui, 22 de juliol, fa 500 anys que es va inaugurar l’edifici de la parròquia de Sant Romà, d’estil gòtic català amb cúpules modernistes.

Escoltem amb mossèn Martirià Brugada.

Acabem repassant tots els actes del cap de setmana, inclòs dilluns vinent i jornada festiva a Lloret, en què el casal de la gent gran celebra el seu aniversari.

Volem afegir que l’empresa Fitel Network i la ràdio oferirem una programació especial perquè pugueu seguir en directe la diada de Santa Cristina.

Darrers Programes