18.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Juny 2021

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que Lloret acollirà aquest estiu un espectacle de llums amb un centenar de drons, únic a Espanya. Tots els divendres de juliol i agost, es podrà gaudir del Lloret Drone Festival, un espectacle únic a l’Estat espanyol. La destinació ha apostat per impulsar la primera edició d’aquest show lumínic, que comptarà amb les coreografies de 100 drons, sobre la platja gran de la vila. Es tracta d’una de les novetats que presenta Lloret de Mar per aquest estiu, amb la voluntat d’atraure visitants i d’oferir nous espectacles. El Lloret Drone Festival se celebrarà cada divendres dels mesos de juliol i agost, a dos quarts d’onze de la nit, a la platja gran de Lloret. Hi actuaran 100 drons, amb acompanyament musical, que aniran fent figures relacionades amb la tradició i la cultura lloretenca. En el programa d’avui, escoltem declaracions del regidor Jordi Orobitg.

Prop de 400 treballadors del sector turístic de Lloret han participat en el programa “La nova higiene”, de formació en protocols Covid. Han estat 10 sessions que s’han realitzat de manera virtual, en una actualització del Programa de formació Activa’t per la Covid-19, que es va realitzar l’any passat.

En plana esportiva, destaquem que Albert Batllosera renova una temporada més com a entrenador del Club de Futbol Lloret. El viderenc afrontarà el seu quart curs al capdavant del Primer Equip, amb la intenció de tornar a realitzar un any tan positiu com el que s’ha tancat fa dues setmanes.

Avui s’activen les zones blaves de temporada d’estiu a Lloret de Mar. Una d’elles és de nova creació, situada a Sa Boadella, a petició de veïns del sector, per tal de fomentar la rotació dels vehicles estacionats. Ho recordem durant el BDBH.

Acabem amb un apunt cultural: l’escriptor lloretenc Ramon Blanch presenta aquesta tarda, a Can Gallissà, la novel·la històrica “L’última carta”. S’emmarca a finals del segle 18, és d’intriga i té la força de l’amistat com a eix principal.

Darrers Programes