14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Juny 2022

L'informatiu matinal

Aquest dijous se celebra la revetlla de Sant Joan. Com cada any, la Flama del Canigó es portarà fins a Lloret. Un cop més, seran els membres del grup Oncobike els encarregats de fer-la arribar a la vila. Aquí, la rebran les autoritats, es llegirà un manifest i, tot seguit, s’encendrà una foguera a la platja, on es repartirà coca i cava per a tothom.

En parlem amb un representant d’Oncobike, Dany Mordoh, i també amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández. Al regidor, a més, li preguntem com a edil de Mobilitat, perquè volem saber si ja està a punt d’entrar en funcionament el pàrquing dissuasiu que s’ha habilitat als terrenys de davant de la caserna de al Policia Local.

Entrevistem en Jan Ribas, que és l’alumne que ha tret millor nota als cicles formatius d’hostaleria que imparteix l’institut Coll i Rodés. Parlem amb ell perquè la Fundació Climent Guitart li ha entregat el Premi a la Formació, que inclou una beca 

També en l’àmbit de l’educació i dels premis, escoltem dos alumnes de l’institut Coll i Rodés, Stefany Stanganello i Adrián Santana, que han guanyat un premi al Festival Audiovisual Miquel Obiols.

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret de Mar i Blanes la primera edició del Torneig Rondo, amb 91 equips d’arreu del territori català. Els partits començaran aquest dissabte al matí i s’allargaran fins al diumenge a la tarda. En parlem amb un dels organitzadors del torneig, Fran Chamizo.

Tanquem el BDBH amb música, ja que ens visitarà a la ràdio FernandOrellana. El jove artista lloretenc està a punt de publicar la seva primera cançó en solitari i avui ens la presentarà.

Darrers Programes