24.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Març 2023

Avui us expliquem que el SOM, el Servei d’Ocupació Municipal, està recuperant les xifres prepandèmia. Després d’un parell d’anys complicats, el Servei d’Ocupació Municipal, el SOM, està recuperant el volum de gestió que tenia abans de la pandèmia. L’organisme ha presentat les dades del 2022. Destaquen les següents dades: ha gestionat prop de 6.000 visites […]

Avui us expliquem que el SOM, el Servei d’Ocupació Municipal, està recuperant les xifres prepandèmia. Després d’un parell d’anys complicats, el Servei d’Ocupació Municipal, el SOM, està recuperant el volum de gestió que tenia abans de la pandèmia. L’organisme ha presentat les dades del 2022. Destaquen les següents dades: ha gestionat prop de 6.000 visites i consultes, s’hi han inscrit 1.500 persones i s’han registrat 1.245 ofertes de treball. Unes dades que representen un increment de més del 50% en relació al 2021. A més, el SOM disposa actualment amb una borsa de més de 500 empreses. Ho valorem, tot plegat, amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Parlem dels cursos de català, ja que dimarts i dimecres que ve s’han de fer les inscripcions, tot i que cal tenir en compte que demà és l’últim dia per sol·licitar la prova de nivell per saber a quin curs inscriure’s. Ho explicarem entrevistant la directora de l’Oficina de Català, Cesca Cornellà.

Aquests dies hi ha una exposició a la Biblioteca de l’associació “Fet a mà”, formada per diferents artesans de Lloret. En parlem amb la presidenta, Adriana Dolores Richter.

Entrevistem la regidora d’Esports, Ana García-Castany, per valorar el guardó que acaba de rebre l’Ajuntament de la mà de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals. Li ha entregat el premi al millor esdeveniment esportiu pel primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

També coneixem tots els detalls de la marxa de les Ermites del Xino-Xano, que aquest diumenge arriba a la 42a edició. La sortida és farà a les vuit del matí des de la plaça de la Vila i després de passar per totes les ermites del municipi, s’acabarà a la platja de Lloret, on es farà un esmorzar popular. Ampliarem la informació amb un representant del Xino-Xano, Miquel Joancomartí.

Recordem que aquesta tarda hi ha una nova sessió de les Tardes Rainbow. A les cinc, a la regidoria d’Igualtat, ubicada a Es Tint.

Darrers Programes