11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Aquesta setmana arriba l’esperat Congrés Mundial de Turisme Esportiu. Després de més d’un any d’espera, aquest dijous i divendres Lloret de Mar acollirà el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

S’havia de celebrar el maig del 2020, però es va haver de posposar arran de l’esclat de la pandèmia. Ara, per fi, es podrà celebrar al Palau de Congressos Olympic de l’Hotel Evenia. Per saber si ja està tot a punt i conèixer tots els detalls d’última hora, avui parlem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

Aquest dissabte s’ha celebrat el Dia Mundial de la Memòria Trans, en parlem amb una activista lloretenca, Isabel Arnaud, que ens explica en què consisteix el projecte europeu amb què col·labora per desenvolupar eines professionals que facilitin el benestar de les persones transgènera en context de salut personal i social.

Com cada dilluns, us oferirem un resum esportiu del cap de setmana per als principals esportistes de Lloret de Mar.

Parlem, també, amb dos lloretencs que acaben de tornar de Tanzània, on han col·laborat amb un projecte solidari de l’ONG Karibia. Són l’Àlex Babio i l’Eduard Torrent, que ens visiten als estudis de la ràdio.

Darrers Programes