7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Novembre 2022

L'informatiu matinal

La Generalitat desaconsella anul·lar les multes del radar. La Generalitat ha enviat un dictamen desfavorable a l’Ajuntament de Lloret de Mar sobre l’anul·lació de les multes del radar situat a l’avinguda Vila de Blanes.

El consistori havia proposat revocar aquelles sancions que fossin repetides però que s’haguessin enviat conjuntament amb la primera. El dictamen és desfavorable a la proposta del ple l’Ajuntament de Lloret, impedint així que es pugui procedir a la revocació.

En una nota de premsa, Jaume Dulsat assenyala que aquestes multes són “injustes” perquè no es donava als conductors “l’oportunitat d’adequar el comportament” a la velocitat permesa. Afegeix que la voluntat era “realitzar totes les vies legals per anul·lar-les”.

Entrevistem sobre aquest tema a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Lloret de Mar tenyirà els aparadors de color lila amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. La campanya, que compta amb la participació d’una 30a de botigues, s’ha presentat aquest dilluns, amb la mirada posada al 25 de Novembre.

Aquest dilluns s’ha inaugurat el nou centre de dia per a persones sense llar o que viuen en males condicions d’habitatge a Lloret de Mar. L’espai, anomenat El Kaliu, s’ha traslladat d’un pis situat al carrer de la Verge de Lloret a un nou indret al carrer Hipòlit Lazaro.

En plana esportiva, Cristian Collados, Hervé Manresa i Marc Montané han estat els guanyadors dels Corriols de l’Àvia, que aquest diumenge ha reunit a Lloret de Mar 550 participants.

La Corporació de Salut del Maresme i La selva organitza aquest dimecres una xerrada informativa sobre alimentació infantil. En concret, es tractarà l’alimentació complementària i anirà a càrrec de Roser Ribas, infermera de Pediatria del CAP de Lloret. L’entrevistem.

Acabem el BDBH amb un apunt solidari. ‘Els cors de la Carme’ arriben a Lloret de Mar. Són uns cors fets de ganxet, que es venen al preu de 5 euros. Els diners es destinen íntegres a la Marató de TV3, centrada enguany en les malalties cardiovasculars. Parlem amb la Carme Barceló a la recta final.

Darrers Programes