Dimecres, 25 novembre 2020
8.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Octubre 2020

Aquest dijous obrim amb la notícia que l’ADF denuncia un nou abocament il·legal als boscos de Lloret. L’Agrupació de Defensa Forestal ha detectat un abocament de brossa a la zona boscosa del Coll de Sa Palomera i ja ho ha comunicat a l’Ajuntament perquè ho retiri. L’entitat i el Consistori denuncien aquesta actitud il·legal.

Parlem amb Enric Martínez, coordinador de l’ADF a la Selva marítima, i amb Jordi Orobitg, regidor de gestió forestal. A més, amb ells comentem que ja s’ha acabat la prohibició de fer foc al bosc, que s’aplica cada estiu, i que al proper ple municipal és previst aprovar la creació d’una brigada forestal de prevenció d’incendis.

Entrevista a Zineb Hattab, una lloretenca que amb només 31 anys ha obert el seu propi restaurant a Suïssa. Coneixem tots els detalls de la seva experiència.

Aquest cap de setmana es representaran dues obres al Teatre de Lloret, parlem amb l’actor Xavi Francés sobre l’espectacle “Els Ocells”, que arriba aquest dissabte; tot seguit entrevistem a la directora de “La gran nit de Lurdes G.”. Pili Jiménez, que dirigeix una nova companyia de Palafolls anomenada Joves de la Quarta Finestra.

Tancquem el BDBH explicant l’empresari de Lloret Armen Knyazyan ha mort a la guerra que manté Armènia amb Azerbaidjan. Un projectil va impactar contra el vehicle en què circulava l’home, de 46 anys, i tant ell com els altres tres ocupants van perdre la vida.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2020

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a famílies sense recursos. Els alumnes...

Lloret Esportiu – 23 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2020

Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la restauració, com els equipaments esportius...

Cocodril Club – 22 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.