6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que l’Ajuntament de Lloret de Mar incorpora cinc joves en pràctiques. El consistori s’ha acollit a la cinquena edició del programa del Servei d’Ocupació de Catalunya de contractació de persones joves en pràctiques, inscrites a Garantia Juvenil. La dotació econòmica del projecte és de 55.000 euros. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat i l’adquisició de les aptituds i competències de la població jove, a través de la pràctica laboral. Aquests cinc joves, treballaran a l’Ajuntament al llarg de sis mesos, a jornada complerta, en diferents seccions. En concret, a Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Serveis Jurídics, Comerç i Joventut. Donem tots els detalls d’aquesta iniciativa en el programa d’avui escoltant el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg. 

Expliquem que l’Ajuntament de Lloret ha habilitat l’espai de garbí de la platja de Fenals per a gossos. Aquest permís s’allarga fins al 14 de març de l’any que ve, fora de la temporada de platges. Escoltem la regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs.

Aquest dijous s’ha presentat la 1a pànic race, que arriba el 31 d’octubre dins dels actes de Halloween i Tots Sants. Serà un circuit apte per a tothom, amb ensurts adaptats a les edats dels participants. Ho expliquem en el programa d’avui.

A la segona part, sabem com es presenta la jornada de partit de lliga del cap de setmana. Per exemple, el Club de Futbol Lloret es desplaçarà al camp de l’Escala, mentre que l’equip femení del Club Hoquei Lloret visitarà la pista del Jonquerenc. També hi haurà partits en futbol sala, bàsquet i voleibol.

També repassem l’agenda d’activitats del cap de setmana. Dissabte hi haurà la sessió del Racó dels Contes titulada “Una castanyada de por”, amb Joan de Boer. També per dissabte, ha organitzat una visita al Cementiri modernista.

En aquest repàs a l’agenda, també recordem que aquests dies es representaran dos espectacles musicals al Teatre de Lloret. Avui, es podrà gaudir de “Boira a les Orelles”, de la companyia Els Pirates Teatre. Per diumenge, es representarà “El gran llibre màgic”, de la companyia T-Gràcia. La principal novetat és que l’equipament tornarà a comptar amb un aforament del 100%. Escoltem les valoracions del regidor del Teatre, Albert Robert. 

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021