13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Lloret de Mar té quatre Flors d’Honor de Viles Florides.

El moviment Viles Florides ha entregat les flors d’honor a 154 municipis diferents d’arreu de Catalunya i també d’Andorra. Lloret de Mar és un d’aquests municipis i, a més, és una de les viles que encapçales el rànquing, amb quatre Flors d’Honor. Per valorar-ho, parlem amb el regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López.

Lloret ha acollit el primer congrés de pesca sostenible de Catalunya. Pescadors artesanals de 15 confraries diferents d’arreu de Catalunya s’han reunit durant tres dies a Lloret de Mar per debatre sobre el futur del sector. Per saber com va anar parlem amb una de les marineres pescadores, PatBros.

Mensajesborrados és el nou àlbum de Buba Junior. El lloretenc el publicarà a mitjan octubre, però ja es poden escoltar els primers temes que conformen el treball. Parlem amb el mateix Buba Junior.

Diversos estudiants dels cicles formatius de l’institut Rocagrossa han viatjat per fer un Erasmus. Alguns ho va fer a l’estiu i ja han tornat i altres, en canvi, són ara fora. Donem veu a alguns  d’aquests estudiants.

L’Ajuntament ha renovat l’acord per poder exigir el pagament de les multes que la Policia Local ha interposat a ciutadans que no resideixen a l’Estat espanyol. Escoltem com ho explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021