17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 22 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Els delictes s’han reduït aquest estiu a Lloret de Mar i avui ho comentem amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais. Aquest any, s’han comès 1.881 infraccions penals a Lloret de Mar (des de robatoris a agressions o furts), mentre que fa tres anys, n’hi van haver més de dues mil.

Tot i que la globalitat dels fets delictius ha baixat en més de 300, hi ha algunes tipologies que han augmentat, com els robatoris amb violència o les agressions sexuals.

Recordem que Lloret de Mar participa, avui i demà, en el fòrum de la xarxa de jardins històrics a Budapest.

Dimarts que ve es commemora el Dia Mundial del Turisme i Lloret de Mar organitza algunes activitats a partir de demà al vespre. Les comentem. D’una banda, hi haurà un concert de rumba del grup Todos los gatos son pardos, que fan tribut al Gato Pérez. D’altra banda, dissabte al vespre es farà l’espectacle Perculights. A més, tant dissabte com diumenge, si el temps ho permet, hi haurà sortides guiades d’snorkel amb Xatrac.

En plana cultural també ens fixem en l’agenda, perquè aquest dissabte se celebra el festival Lloret Negre. En donem els detalls, tot escoltant l’ànima del festival, Angelique Pfitzner.

Darrers Programes