17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Agost 2022

Avui parlem del nou pla d’igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar. L’Ajuntament té un nou pla d’igualtat, el qual el ple va aprovar a principis d’agost per unanimitat. L’objectiu és, entre altres coses, eliminar qualsevol desigualtat entre homes i dones per raó de sexe en el si de l’Ajuntament.  Al consistori, actualment hi treballen […]

Avui parlem del nou pla d’igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar. L’Ajuntament té un nou pla d’igualtat, el qual el ple va aprovar a principis d’agost per unanimitat. L’objectiu és, entre altres coses, eliminar qualsevol desigualtat entre homes i dones per raó de sexe en el si de l’Ajuntament.  Al consistori, actualment hi treballen 345 persones -una xifra elevada-, de les quals un 44% són dones. Però cal tenir en compte que hi ha departaments molt masculinitzats, com la policia, i d’altres més feminitzats, els quals es volen equilibrar. El pla, que compta amb un seguit d’accions i mesures que s’han d’anar executant i revisant des d’ara i fins al 2026.

Ens fixem en l’agenda d’aquests dies per comentar diferents activitats. D’una banda, avui arriba un dels concerts més destacats d’aquesta edició del Som de Mar, amb Rosario Flores. A més, demà serà el torn de Sergio Dalma. Tots dos han exhaurit les entrades.

D’altra banda, demà a la nit hi ha nova projecció de Cinema a la Fresca, amb “Cinema paradiso” a Sa Caleta.

Dijous comença el destacat torneig de waterpolo Be water my friend a la Piscina de Lloret. En donarem els detalls.

I donarem els detalls, també, de l’espectacle que oferirà el grup Jubil a la Casa de la Cultura de Girona en el marc del Fitag. Serà aquest dissabte.

A més a més, recordem que aquest vespre hi ha un espectacle de circ acrobàtic en el marc del Lloret Outdoor Summer Festival, a la Roca d’en Maig.

Darrers Programes