8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Desembre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret de Mar posa en marxa la ruta pessebrista amb una desena d’indrets visitables. Els pessebres es troben situats a la parròquia (tant a dins com a fora), el casal de la Gent Gran, l’Ajuntament, l’ermita de les Alegries, Finques Ribera, parc de Sant Cristòfol, bar Rincón de Victoria, restaurant […]

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret de Mar posa en marxa la ruta pessebrista amb una desena d’indrets visitables. Els pessebres es troben situats a la parròquia (tant a dins com a fora), el casal de la Gent Gran, l’Ajuntament, l’ermita de les Alegries, Finques Ribera, parc de Sant Cristòfol, bar Rincón de Victoria, restaurant El Trull, carnisseria Poch i l’agència de viatges ‘Tastets de món’. Tot plegat es troba assenyalat en el mapa de la ruta pesebrista, que poden consultar en línia, al web de l’Ajuntament de Lloret. A més, aquest dissabte obre portes l’exposició de diorames, que arriba a la 48a edició. Hi ha fins a 15 muntatges, 3 més que l’any passat. 4 diorames són de lloretencs. La resta d’autors són de Porqueres, Premià, Banyoles, Sant Hilari, Anglès i Sant Feliu de Guíxols. De tot plegat, en parlem amb el regidor de Cultura i Festes. A Cristian Fernández li preguntem també per la web de la Capital de la Cultura Catalana, que s’ha posat en marxa.

Avui també expliquem que la lloretenca Laura Gibert és la primera artista que signa amb el nou segell discogràfic Fanàtik, amb Carles Gilibets al capdavant. 

Després parlem de la nova campanya que ofereix el Teatre, amb un descompte del 25% en el preu de 4 obres que es veuran a principis del 2023 a Lloret. Escoltem el regidor Albert Robert i sabrem de què van els diferents espectacles.

A continuació anem a Tossa i ens situarem a l’1 de gener, on faran un homenatge al lloretenc Joan Domènech, per la seva tasca a favor de la cultura. Ho explicarà Francesc Fonalledas, de l’agrupació de sardanes de Tossa.

Repassem a més tota l’agenda d’aquests dies, marcada per la rua dels comerciants, la cursa solidària de Nadal o bé les quines de l’hoquei i la natació.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023