13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Febrer 2021

Obrim parlant de la vacunació a persones amb gran dependència que comença aquest dimarts al CAP del Rieral. A partir d’aquest dimarts equips d’infermeria de les tres àrees bàsiques de salut de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva iniciaran la vacunació a persones amb gran dependència de l’Alt Maresme i la Selva Marítima.

Administraran la vacuna contra la Covid-19 a les persones majors de 80 anys no residents a centres geriàtrics i que tenen reconeguda una gran dependència, fet que implica que hagin de tenir intenses mesures de suport; persones dependents que reben atenció domiciliària i els cuidadors principals d’aquests dos col·lectius.

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per la vacunació als diferents centres d’atenció primària. Avui sabem detalls de la consultora que ha fet el pla de turisme familiar per a Lloret de Mar, parlem amb el seu responsable, Juan Castro, per saber quins atractius té la destinació per al col·lectiu.

Avui hi ha una parada informativa sobre estalvi energètic al mercat setmanal de Lloret. Els veïns podran trobar una carpa en què es recrearan diferents espais d’una llar i podran conèixer quines són les mesures més recomanables per estalviar energia i fer un consum responsable. En parlem amb la regidora Marina Nicolàs.

Parlem de l’entitat Xatrac, que treballa per conscienciar sobre la importància de mantenir net el nostre entorn natural. Aquest és el principal objectiu de les sessions pràctiques de Servei Comunitari Ambiental, que organitza aquests dies Xatrac amb els alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Rocagrossa. En parlem amb una representant, Carolina Rodríguez.

Acabem escoltant declaracions de Jordi Balcells. El lloretenc lamenta la destitució que va patir setmanes enrere amb l’Alabès. El preparador físic lloretenc ha fet valoració de la seva nova etapa a la màxima categoria del futbol estatal i assegura que la sensació és de “frustració”.

Darrers Programes

Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA