16 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Febrer 2023

L'informatiu matinal

Fa un any que va esclatar la guerra a Ucraïna i avui fem balanç del que s’ha fet a Lloret. Des que va esclatar la guerra, aquest divendres farà just un any, Lloret de Mar ha empadronat 1.532 refugiats ucraïnesos i és, sens dubte, un dels municipis amb la comunitat d’ucraïnesos més important de Catalunya. Una de les persones que van arribar a Lloret fugint de la guerra és Anzhella Diduk, a qui escoltem explicant-nos quina valoració fa de tot plegat. A més a més, parlarem amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Lloret de Mar comptarà amb 68 pisos de lloguer assequible al 2026. Seran una realitat d’aquí a 4 anys, arran del conveni que s’ha signat aquest dimecres entre l’Ajuntament i la Generalitat. En coneixem tots els detalls amb la regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez.

D’altra banda, l’Ajuntament ha aprovat el projecte executiu que permet finalitzar el camí de ronda entre les platges de Lloret de Mar i Fenals. En concret, s’ha obert la licitació a la qual s’hi han de presentar les empreses interessades en realitzar el darrer tram del camí. Ho expliquem escoltant el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Ahir us explicàvem que aquest dissabte s’inaugura la Capital de la Cultura Catalana amb l’espectacle Vogar i avui parlem amb tres clubs de rem que hi col·laborem: Santa Cristina, Sant Romà i les fundadores d’Es Vano.

Us recordem que aquesta tarda hi ha jornada de portes obertes a l’institut Rocagrossa.

En plana política, repassem un parell de propostes que fa el PSC, que són l’ús de contenidors mòbils i la creació d’una regidoria de Benestar Animal.

En plana esportiva, l’Ajuntament ha entregat la Dona Marinera al Club Futbol Lloret amb motiu del seu centenari.

Darrers Programes