8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Gener 2023

L'informatiu matinal

Avui parlarem del servei de mediació que ofereix l’institut Rocagrossa. L’institut Rocagrossa ofereix un servei de mediació amb la voluntat que hi hagi una resolució pacífica i acordada de qualsevol tipus de conflicte que pugui sorgir al centre. El servei, que garanteix completament l’anonimat dels usuaris, està liderat per orientadors, però en poden formar part alumnes degudament formats al respecte. Ens en donarà tots els detalls el docent responsable de la mediació al centre, Pep Valls.

Passejant per Lloret us haureu fixat que s’estan fent obres a diferents carrers. A més, hi ha previstos encara més treballs. De tot plegat parlarem amb el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Dijous i divendres passat va haver-hi donació de sang a Lloret de Mar i avui en farem valoració amb la promotora del Banc de Sang de Girona, Meritxell Casacuberta.

Entrevistarem també els músics lloretencs Tramma i Manel Alsina, que fa uns dies van presentar una versió amb ritme pop de la sardana “La pubilla de Lloret”. Va ser a la cerimònia de presentació de l’any de la Capital de la Cultura Catalana.

com cada dilluns, toca fer resum dels resultats esportius del cap de setmana.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023