10.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Juny 2021

L'informatiu matinal

Aquesta nit se celebra la revetlla de Sant Joan i això vol dir que arriba la Flama del Canigó. La tradició marca que cada any, la matinada del 22 al 23 de juny, es renova la Flama del Canigó en el cim d’aquesta muntanya i centenars de voluntaris la distribueixen arreu dels Països Catalans.

Aquí a la vila, cada any se n’encarrega una entitat diferent i aquest cop serà el torn de la Lloret Oncobike. Per això parlem amb el seu president, Josep Fàbregas. Abans, per saber com s’ha previst l’acte per rebre la Flama, entrevistem el regidor de Cultura, Cristian Fernández, i una representant d’Òmnium Cultural Selva Marítima, Gràcia Ferrer.

Aviat els dos CAPs de Lloret recuperaran l’activitat que tenien tenien abans de la pandèmia. Recordem que quan va esclatar la crisi del coronavirus es va decidir sectoritzar els dos ambulatoris. Ara que la situació ha millorat, es vol recuperar certa normalitat. En parlem amb la cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, Raquel Garreta, i amb la regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez.

Demà torna el Festival de Guitarra del Mediterrani. El concert serà a les nou de la nit a l’església de Sant Romà i anirà a càrrec de Tono Blasi, que a més és organitzador del festival. Parlem amb ell.

L’Ajuntament ha rebut, fa pocs dies, totes les empreses interessades en licitar al plec tècnic que conté 20 accions tecnològiques per impulsar. Són accions encaminades en convertir Lloret en una destinació intel·ligent. Els detalls ens els dona el regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert.

També entrevistem l’escultora lloretenca Angèlica Arvylàs, que ha estat preseleccionada al reconegut concurs internacional Figuratives 2021 amb l’obra “Walk to Freedom”.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021