11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Juny 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar ha acollit mig milió de pernoctacions entre gener i abril. Una dada que evidencia la recuperació de la destinació, especialment dels mercats internacionals, com França, Anglaterra i Regne Unit, fora de la temporada alta.

La informació s’ha posat de relleu en una roda de premsa feta aquest dimecres en què s’han exposat les novetats de la temporada. Les previsions apunten que será un bon estiu, pel que fa a l’ocupació hotelera dels mesos de juliol i agost. A banda de les dades, els representants de la destinació han explicat que Lloret es convertirà en la primera destinació turística que es certificarà en sostenibilitat seguint uns indicadors europeus.

Entrevista a l’alcalde Jaume Dulsat i escoltem declaracions d’altres representants municipals.

Avui es posen en marxa un seguit de zones blaves que passen a ser de pagament al llarg de l’estiu. Les exposem durant el programa.

En plana de política, donem a conèixer i entrevistem el candidat de Ciutadans a les eleccions municipals de l’any que ve a Lloret de Mar. s’ha presentat en públic aquest dimecres.

Pel que fa als esports, el porter Lloretenc Gianni Cassaro renova una temporada més amb el Vila-real B.

També ens fem ressò del debat fet ahir al vespre sobre el paper de l’empresariat en la societat actual, organitzat pel Club d’Economia. En parlem amb una de les organitzadores, Cristina Cabañas.

Ens posem al dia amb la revetlla de Sant Joan. Recordem tot el que s’ha previst aquest vespre a Lloret, amb l’arribada de la Flama del Canigó i la foguera a la platja. I sabem quin és el dispositiu policial preparat i com les pastisseries preparen les coques d’aquest 23 de juny.

Sense oblidar l’agenda del cap de setmana, marcada pel torneig Rondo de futbol i l’espectacle de tribut a Rafella Carrá al casino.

Darrers Programes