25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Març 2022

L'informatiu matinal

Avui es comencen a escolaritzar a Lloret els infants refugiats ucraïnesos. L’horari és al matí, de 10 a 12, a la Biblioteca.

Fonts municipals han informat que fins la setmana passada havien arriben 620 refugiats, que ja estan empadronats a la vila. L’Ajuntament ha iniciat una campanya urgent de recollida d’aliments i de productes d’higiene, per a les famílies que són a Lloret.

Ampliem la informació amb el regidor Albert Ferrández.

També ens fem ressò del cap de setmana molt positiu en el món de les arts marcials de Lloret, amb dues medalles: una d’or i una de plata. D’una banda, Edgar Gálvez, del Combat Jiu Jitsu La Selva, s’ha proclamat campió de Catalunya, en la competició celebrada a Segur de Calafell. Va ser el millor de la seva categoria, protagonitzant un gran torneig, i es va endur la medalla d’or. I d’altra banda, Javier Altamirano, del Judo Nova Unió, va ser el subcampió de la Copa de Veterans, celebrada aquest passat cap de setmana a Badia del Vallès. Avui escoltem les valoracions dels dos protagonistes.

Avui també parlem de la trobada d’sketchers que es farà aquest dissabte al Cementiri de Lloret. Els participants dibuixaran diferents elements de l’equipament i després exposaran i explicaran les seves creacions a la resta de presents. Ens dona més detalls l’sketcher lloretenca Rosa Haba.

Expliquem que el casal de la Gent Gran marxa demà d’excursió a Sitges, a la fira de patchwork.

Després, comentem que l’Institut Rocagrossa organitza aquest dissabte un taller titulat “Migració africana a través de la fotografia”. L’activitat s’adreça a famílies, alumnes i personal docent. Entrevistem el director del centre, Quique Molina.

Acabem sabent més coses de la pel·lícula francesa “Petite Maman”, que es projecta aquest dijous de la mà del Cineclub Adler, al teatre de Lloret. Es tracta d’una sessió conjunta amb l’Associació de Dones l’Aurora, dins del cicle Cinema i Dona. Entrevistem el president del Cineclub Adler, Joan Moret.

Darrers Programes